Podem CAT. - Una eina al servei de la ciutadania

El 27 de octubre se organiza una gran jornada de movilización que tienen como objetivo poner en la agenda los problemas de la gente, y pasar a la ofensiva tras una década de retrocesos de derechos para la mayoría social.

Imprimeix Correu-e

Companyes i companys

Anem cap a les eleccions municipals de maig de 2019 i en PODEM Catalunya iniciem el procés de primàries per saber quins seran els i les nostres representants als ajuntaments. En aquesta primera tanda encararem el procés de primàries en els següents municipis:

Imprimeix Correu-e

El Parlament aprova la moció presentada per Jéssica Albiach que planteja “arribar on més es necessita per garantir la igualtat d’oportunitats, la coherència pedagògica i una educació feminista” que “miri el present i alhora el futur”

Imprimeix Correu-e

Como sabéis el 24 y 27 de octubre se van a desarrollar unas jornadas de movilización que tienen como objetivo poner en la agenda los problemas de la gente, y pasar a la ofensiva tras una década de retrocesos de derechos para la mayoría social.

Imprimeix Correu-e

La presidenta de Catalunya en Comú Podem assegura que “el poble de Catalunya no mereix aquesta vergonya” i acusa Junts per Catalunya de “fer saltar pels aires” l’acord votat al ple fa 48 hores

Imprimeix Correu-e

El passat 1 d'octubre més de dos milions de catalans i catalanes van participar en la jornada de l’1-O malgrat la repressió. La desobediència civil, pacífica i valenta va ser la resposta de Catalunya davant d'un Govern de l'Estat incapaç de donar cap més solució que la repressió policial.

Imprimeix Correu-e