Podem CAT. - Una eina al servei de la ciutadania

El líder de Podem i el Secretari d’Organització de Podemos participen a Tarragona de la iniciativa ‘En 2019, Podemos’, una trobada amb la militància per “formar-la” i “construir candidatures del canvi guanyadores per les municipals del 2019”

Imprimeix Correu-e

El pasado sábado 7 de Julio realizamos la Asamblea de Movimiento Popular en la provincia de Tarragona.

Compañeras y compañeros de diferentes municipios trabajando mano a mano con la Sociedad Civil, formándose y compartiendo experiencias.

Imprimeix Correu-e

La diputada Yolanda López demana protegir el taxi davant la “competència deslleial d’Uber i Cabify”, empreses que “fan de la precarietat i l’enginyeria fiscal el seu model de negoci”

Imprimeix Correu-e

És l'hora de la veritat. El Govern ha d'estar a l'altura de les demandes que es fan tant des de les entitats socials, com des dels ajuntaments.

Imprimeix Correu-e

Conchi Abellán i Rosa Cañadell destaquen la possibilitat que siguin les bases les qui demanin formació específica i especifiquen que l’escola se centrarà tant en aspectes teòrics com tècnics

Imprimeix Correu-e

Desde Podem consideramos que el triunfo de AMLO, de Morena y de la coalición ‘Juntos Hacemos Historia’ marca un nuevo momento en la trágica historia de América Latina y de las grandes luchas por su transformación social

Imprimeix Correu-e