Podem CAT. - Una eina al servei de la ciutadania

Avui que alguns pretenen fer de la confrontació i la fractura una aposta estratègica, Podem Catalunya reforça la seva convicció en el catalanisme popular com a espai capaç de construir majories.

Imprimeix Correu-e

La portaveu, Conchi Abellán, reconeix que la marxa de Domènech és “una gran pèrdua política” però assegura que el projecte guanyador de les primàries “continuarà molt viu” amb la continuïtat del Consell Ciutadà

Imprimeix Correu-e

El Consell Ciutadà aprova la celebració d’un Assemblea Ciutadana Extraordinària, tal i com recullen els estatuts de l’organització, per renovar el màxim òrgan de direcció després de la renúncia de Xavier Domènech

Imprimeix Correu-e

El Secretari General de Podem Catalunya, Xavier Domènech, ha comunicat avui al Consell de Coordinació i al Consell Ciutadà de l’organització la seva renúncia al càrrec. Des de Podem Catalunya volem transmetre el nostre agraïment pel seu treball i generositat per fer del nostre espai una força del canvi de referència a Catalunya i a Espanya.

Imprimeix Correu-e

Los ingresos públicos de España se situaron en el 37,9% del PIB en 2017, y se prevén del 38,3% en el 2018, una cifra que está claramente por debajo de la media de la Unión Europea (44,9%) y de países como Alemania (45,2%) o Francia (53,9%).

Imprimeix Correu-e

La «uberización» de la economía amenaza con construir ciudades y sociedades sin derechos. El derecho a la ciudad, como un espacio para convivir, trabajar y construir bienestar, está hoy amenazado por las nuevas plataformas de economía colaborativa que ven en estos espacios comunes una oportunidad para extraer riqueza.

Imprimeix Correu-e