Podem CAT. - Una eina al servei de la ciutadania

Podem es bolca en el dia de l’Orgull LGTBI des del carrer i les institucions

El partit participarà del Pride 2018, assistirà a la manifestació de la Comissió Unitària 28J i impulsarà a les cambres on té representació una moció per la memòria històrica LGTBI

Podem Catalunya entoma la commemoració del Dia de l’Orgull LGTBI d’aquest 2018 de la forma més ambiciosa en la seva història com a organització, tant des dels carrers com des de les institucions en les quals té presència. El partit participarà del Pride 2018 del dissabte 30 de juny, i també de la manifestació que organitza la Comissió Unitària 28 de juny.

A més, el partit impulsarà a les cambres on té representació una iniciativa per la memòria històrica LGTBI i que demanarà la nul·litat dels tribunals, jurats o òrgans administratius constituïts per motius polítics, ideològics o de creença religiosa durant el franquisme i de les sancions o condemnes derivades d’aquests judicis. Una iniciativa parlamentària que a més es convertirà en una moció pels diversos ajuntaments on Podem té presència i també al Parlament de Catalunya.

Manifest

Podem també ha redactat un manifest que s’ha enviat a tots els inscrits i inscrites que posa l’èmfasi en la necessitat de polítiques LGTBI feministes i interseccionals que atenguin les múltiples discriminacions que travessen totes les persones, i que aposta per fer polítiques LGTBI que han d’interpel·lar al conjunt de la ciutadania. El text també demana la implementació efectiva de la llei catalana 11/2014 per garantir la igualtat LGTBI i eradicar la LGTBIfòbia, així com la reclamació de l’aprovació de la Llei d’Igualtat LGTBI i la Llei Integral Trans, ambdues presentades al Congrés a iniciativa del Grup Confederal d’Unidos Podemos - En Comú Podem - En Marea.

e-max.it: your social media marketing partner

Imprimeix Correu-e