Podem CAT. - Una eina al servei de la ciutadania

Presentació dels candidats del Vallès Oriental a la llista de Catalunya en Comú – Podem pel 21D

Nou persones de molt diverses procedències del Vallès Oriental formen part de la candidatura de Catalunya en Comú-Podem per a les properes eleccions catalanes del proper 21 de Desembre. Les persones del Vallès Oriental que formen part de les llistes de Catalunya en Comú-Podem estan conformades per persones independents així com de les diverses formacions que han confluït en Catalunya en Comú i de Podem Catalunya.

 BAIX LLOBREGAT

Les persones candidates a les eleccions del proper 21 de Desembre del Vallès Oriental són: Jordi Manils (núm. 22 de la llista i membre de la Coordinadora nacional de CatComú), Mireia Marín (núm. 45), Anna Usart (núm. 61), Antonio López (núm. 64, destacat activista per una Sanitat Pública), Jaume Durall (núm. 29, regidor de L’Ametlla en Comú), Carolina Gabaldón (num. 62, regidora de Lliçà de Vall per Fem Lliçà), Jaume Barberà (núm 84, reconegut periodista molletà), German López (regidor d'Imaginem Les Franqueses en Comú) i Quim Pérez (núm. 66, activista de l'ecologisme social, membre d'Aigua és Vida i responsable confederal d'Aigua d'Ecologistes en Acció). Cal destacar que les llistes de Catalunya en Comú-Podem les encapçala l'historiador i diputat al congrés Xavier Domènech i les tanca de forma simbòlica amb el núm. 85 l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau.

La campanya electoral tindrà múltiples actes per les diverses poblacions de la nostra comarca per a presentar el programa polític a implementar la propera legislatura que més endavant n'informarem.

  • El programa polític electoral de Catalunya en Comú – Podem té set eixos principals: 
  • Front democràtic.
  • Nova agenda de País: Una agenda social i de majories
  • Un nou model econòmic basat en el Bé Comú
  • Un nou model ecològic i sostenible
  • Un nou model de benestar per una societat justa i igualitària
  • Una revolució democràtica
  • Un País inclusiu on tothom hi tingui cabuda.

El programa electoral serà aprovat definitivament per la Coordinadora Nacional del 25 de novembre a Tarragona.

D'altra banda, el programa polític ha estat elaborat amb una gran participació de les àrees temàtiques i de les inscrites a CatComú i Podem a partir de tallers per comarques i vegueries. A Mollet el passat 14 de Novembre es varen introduir propostes estretament vinculades al Vallès Oriental com són la necessitat d'un pla de reindustrialització, la necessitat de la creació d'una oficina nacional de suport econòmic, tècnic i legal per a la remunicipalització d'un bé comú com l'aigua, l'aplicació de la llei 24/2015 per acabar amb la pobresa energètica o la protecció integral de Gallecs a partir de la resolució aprovada pel Parlament de Catalunya i l'inici de gestions per a la creació d'una figura d'àmbit europeu de protecció (Espai Xarxa Natura 2000).

 

e-max.it: your social media marketing partner

Imprimeix Correu-e