Podem CAT. - Una eina al servei de la ciutadania

#MilitànciaActiva: Inscriu-te com a militant!

Avui comencem la campanya per conformar els cens de militants actives de Podem Catalunya.

Podeu formalitzar la vostra inscripció a la següent pàgina web:

https://participa.podemos.info/registro-censo-militantes

 Abans d'omplir el formulari d'inscripció recorda llegir amb atenció el reglament: https://files.podemos.info/hp0PoulUb8.pdf

Perquè serveix els cens de militants actives? 🤔

  • Sobretot, per tenir una informació exacta de la nostra militància que ens doni una radiografia requereix la nostra organització als municipis d'arreu de Catalunya.
  • També per definir com implementem a cada municipi el model organitzatiu municipal recollit al document aprovat a Vistalegre II.

El procés és telemàtic, individual i senzill.

Hi ha dues formes d'inscriure's: amb aval o sense d'un cercle.

  • Inscripció sense aval: si la inscripció al cens és pel tipus de militància que no requereix aval de l'organització, només us prendrà cinc minuts. Per exemple, totes les que hàgiu estat apoderades de Podem als processos electorals als quals hem concorregut, l'omplireu amb un no res.
  • Inscripció amb aval: les companyes que militeu, per exemple, en un cercle territorial o temàtic, precisareu un aval del vostre cercle que confirmi que assisteixes regularment a les reunions i activitats del vostre Cercle Podem. Hem enviat una plantilla d'aval per correu electrònic a tots els cercles actius per facilitar la tramitació.

No ser una militant activa en cercles o altres espais no és impediment per formar part d'aquest gran projecte col·lectiu. La participació en els processos interns o les consultes també formen part de la tasca de construcció d'una nova forma de fer política. Així doncs, ser «militant», censada o no, no conferirà cap dret polític addicional al fet d'estar inscrita a Podem i tampoc serà un requisit addicional de participació en cap àmbit. Una inscrita té els mateixos drets polítics que una militant.

Si et veus amb ganes, t'animem a fer un pas endavant i anar més enllà participant en els espais militants. Necessitem ser moltes per ser més fortes i tenir més capacitat de canviar les coses.

Ja saps, ara a més d'inscrita, també pots ser militant. T'animes i t'apuntes?

L'equip de la Secretaria d'Organització resta a la vostra disposició per a qualsevol dubte, aclariment o informació que necessiteu.

Secretaria d'Organització Podem Catalunya
organitzacio@catalunya.podemos.info

e-max.it: your social media marketing partner

Imprimeix Correu-e