Podem CAT. - Una eina al servei de la ciutadania

Tramabús: ruta per Catalunya

Hola, companyes:

Des dels inicis Podem va néixer com a força impugnadora de l'actual sistema. En un context on les desigualtats creixen dia a dia, on el nombre de milionaris augmenta mentre cada cop són més les famílies que no arriben a final de mes, observem, astorades, com els casos de corrupció s'acumulen dia a dia a les pàgines dels diaris.

 Per molt que els poderosos ens ho vulguin fer creure, la corrupció no és un tema de pomes podrides, no és una falla en el sistema. La corrupció és la conseqüència d'una trama establerta perquè ens governin poders que no es presenten a les eleccions, perquè les lleis es facin al servei de les elits i la ciutadania, la gent de baix, perdem drets dia a dia. Cada cas de corrupció representa un atac a la sobirania del poble. Cada cop que els suposats representants del poble utilitzen la seva posició per enriquir-se la nostra democràcia desapareix més. No ens podem permetre ni un segon més veure com la nostra gent és esclafada per les retallades mentre una banda de lladregots augmenten els seus beneficis dia a dia.

Des de Podem passem a l'acció, organitzem la gira del TramaBus per visibilitzar a totes aquelles que ens roben sobirania i drets, per parlar clar i senyalar amb el dit a totes aquelles portaveus de la Trama a casa nostra. A Catalunya el tindrem de gira els dies 10, 11 i 12 de maig per denunciar la corrupció aquí, sense deixar d'assenyalar cap atac a la nostra ciutadania. Estigueu atentes als vostres carrers, que el TramaBus hi pot aparèixer!

Ens veiem als carrers!

 

Podem Catalunya

 

(castellano)

Hola, compañeras:

Desde los inicios Podem nació como fuerza impugnadora del actual sistema. En un contexto donde las desigualdades crecen día a día, donde el número de millonarios aumenta mientras cada vez son más las familias que no llegan a final de mes, observamos, asombradas, como los casos de corrupción se acumulan día a día en las páginas de los periódicos.

Por mucho que los poderosos nos lo quieran hacer creer, la corrupción no es un tema de manzanas podridas, no es una falla en el sistema. La corrupción es la consecuencia de una trama establecida para que nos gobiernen poderes que no se presentan a las elecciones, para que las leyes se hagan al servicio de las élites y la ciudadanía, la gente de abajo, perdemos derechos día a día. Cada caso de corrupción representa un ataque a la soberanía del pueblo. Cada vez que los supuestos representantes del pueblo utilizan su posición para enriquecerse nuestra democracia desaparece más. No nos podemos permitir ni un segundo más ver como nuestra gente es asfixiada por los recortes mientras una banda de rateros aumentan sus beneficios día a día.

Desde Podem pasamos a la acción, organizamos la gira del TramaBus para visibilizar a todas aquellas que nos roban soberanía y derechos, para hablar claro y señalar con el dedo a todas aquellas portavoces de la Trama en nuestra casa. En Cataluña lo tendremos de gira los días 10, 11 y 12 de mayo para denunciar la corrupción aquí, sin dejar de señalar ningún ataque a nuestra ciudadanía. Estad atentas en vuestras calles, que el TramaBus puede aparecer!

Nos vemos en las calles!

 

Podem Catalunya

 

 trama revista 2

Rutes

Ruta 1: Barcelona - Diagonal / MATÍ
Dia: dimecres 10 de maig

10.30h  Sortirà de l’Avinguda Diagonal 621-629, Caixabank.

 

Ruta 2: Terrassa-Sabadell-Barberà del Vallès-Montcada i Reixac

Dia: dimecres 10 de maig

17.00h  Sortirà de la Seu de l’empresa Cirsa de Terrassa, Ctra. De Castellar 298.
18.15h Arribarà a Sabadell, Pl. Sant Roc, 1.
18.35h Passarà per Barberà del Vallès, fent parada a Ctra. De Barcelona 191
19.05h Finalitzarà la ruta a Montcada i Reixac, Av. De la Unitat, 6. 

Ruta 3: Lloret de Mar-Blanes-Pineda de Mar
Dia: dijous 11 de maig

10.30h  Sortirà de l’Ajuntament de Lloret de Mar, c/de la Vila 1
11.40h Arribarà a Blanes.
12.25h Parada a la Ciutat Esportiva de Blanes.
12.55h Finalitzarà la ruta a Pineda de Mar.

Ruta 4: St Esteve Sesrovires, Martorell, St Andreu de la Barca, VIladecans

Dia: dijous 11 de maig
 
17.10h Sortirà de Sant Esteve de Sesrovires, c/Josep Llobet i Bonastre.
17.40h Arribarà a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Martorell, però no realitzarà cap parada. També passarà per Sant Andreu de la Barca sense parada.
18.35h Viladecans, pararà davant de la Seu d’Inipro, a l’avinguda de la Roureda, 63.
19.00h L’autobús finalitzarà la ruta a l’Hospital de Viladecans.
Ruta 5: Mataró-Sta Coloma de Gramenet-Badalona
Dia: divendres 12 de maig

10.13h Sortirà de Sta Coloma de Gramenet, av. Puig Castellar, Cúbics. 
11.25h Arribarà a Badalona passant per Rambla de Fondo cap av. de Mónaco.
12.05h Parada al Solar Pretòria (c/ de la Indústria).
12.55h Arribada a plaça de les Tereses, Mataró.
 
Acte final a Barcelona
Dia: divendres 12 de maig
Hora: de 18h
 
 
 
 
e-max.it: your social media marketing partner

Imprimeix Correu-e