Podem CAT. - Una eina al servei de la ciutadania

#AtarseLosCordones

L'objectiu fonamental de la Ruta #AtarseLosCordones és proporcionar als Cercles de PODEM de tot l'Estat l'oportunitat de debatre, treballar i presentar propostes per al nou PODEM que construirem entre totes i tots en la segona Assemblea Ciutadana Estatal.

 

La Ruta #AtarseLosCordones pretén a més que aquestes propostes puguin arribar a tota l'organització d'una manera homogènia, estructurada i intel·ligible. La diversitat d'opinions i la diversitat territorial en els Cercles de PODEM és afortunadament enorme. Aquesta diversitat en el fons i en el contingut ha de ser recollida i compilada mitjançant una estructura formal comuna perquè així sigui màximament aprofitable per qualsevol equip que vulgui participar en la redacció de documents en la propera Assemblea. Tinguem en compte que parlem possiblement de centenars de propostes en tot el país.


Guia i documents

Aquí pots consultar la Guia per presentar propostes en aquest procés:

Guia #AtarseLosCordones per a les propostes dels Cercles

Es recomana encaridament llegir els documents que van ser triats en la primera Assemblea Ciutadana de Vistalegre abans de llançar-se a escriure propostes:

Document Organitzatiu Document Polític Document Ètic

De la mateixa manera, es recomana llegir el programa electoral de Podem a aquells membres de Cercles sectorials que vulguin redactar una resolució:

Programa electoral de Podem


mitad ATARSE LOS CORDONES


Formularis

Formulari per a l'enviament de propostes i resolucions

e-max.it: your social media marketing partner

Imprimeix Correu-e