Podem CAT. - Una eina al servei de la ciutadania

Podem Catalunya reivindica la plurinacionalitat, el respecte i la fraternitat com a forma base d’organització

Arran de les desafortunades declaracions de diversos membres vinculats a la direcció de Podemos Estatal, posant en qüestió les decisions preses per part de Podem Catalunya, manifestem que:

1.  Cal reconèixer que milers de catalanes van triar democràticament l'actual direcció de Podem Catalunya fa tot just un any. Tot i que respectem i reconeixem el lideratge d’algunes persones que han intervingut amb declaracions poc afortunades considerem que aquest lideratge pot sortir reforçat i tenir major legitimitat si reconeix i respecta la veu de les catalanes i catalans que construeixen Podem Catalunya de forma positiva. 

2.  Podem Catalunya respecta la sobirania dels pobles i per tant no aprova ni l'autoritarisme ni les formes centralistes. Perquè la fraternitat i la plurinacionalitat està en el nostre ADN i cal exercir-les dia a dia dintre la nostra pròpia organització. Per coherència i fidelitat a les idees que defensa, una organització que reconeix el dret a decidir dels catalans està obligada a reconèixer i respectar les decisions dels catalans que militen en aquesta organització a Catalunya.

3.  Enfortir a Podem Catalunya exigeix abandonar la ingerència. Quan Podem Catalunya s’està enfortint i cohesionant, mentre construeix des de baix una proposta política coherent per a la societat catalana, no sembla casual que apareguin interessos externs a l’organització a Catalunya que volen acallar aquesta veu treballada i construïda a Catalunya cercle a cercle. 

4.  Podem Catalunya està més compromesa que mai a focalitzar els seus esforços i il·lusions a seguir construint-se com eina d'alternativa i canvi real a Catalunya, a seguir donant la veu a la ciutadania i empoderar a les catalanes i catalans. Venim a donar resposta als problemes socials de la ciutadania catalana. Per això cridem a tota la gent que es sent de Podem a defensar l’esperit insurgent, empoderat i fratern nascut a les places. Respectar el que es construeix des de baix és enfortir Podem Catalunya i Podemos a tot l’estat.
Mai més un partit sense la gent.

Unitat, humilitat i plurinacionalitat.

e-max.it: your social media marketing partner

ImprimeixCorreu-e