Podem CAT. - Una eina al servei de la ciutadania

Podem Catalunya condemna que Joan Ignasi Elena hagi de declarar davant la Guàrdia Civil per treballar a favor d’un referèndum

Podem Catalunya condemna la causa general que s'ha obert contra la ciutadania partidària de celebrar un referèndum a Catalunya, i que ahir va arribar fins a Joan Ignasi Elena, coordinador del Pacte Nacional pel Referèndum, del qual Podem Catalunya en forma part.

 El Pacte Nacional pel Referèndum és una organització que aplega un gran nombre d'associacions de la societat civil a més de partits polítics i sindicats, i treballa per aconseguir la celebració d'un referèndum amb garanties, acordat i reconeixement internacional.

Condemnem enèrgicament que Joan Ignasi Elena hagi hagut de declarar avui com a testimoni davant la Guàrdia Civil, i coincidim plenament amb el seu posicionament: el govern de l’Estat s’ha de treure la bena dels ulls i dialogar atenent a la voluntat majoritària del poble de Catalunya.

També fem nostres les paraules de Joan Ignasi Elena cridant al diàleg, al reconeixement de la realitat nacional de Catalunya i la necessitat de posar un punt final a l'ús dels instruments de l'Estat per perseguir la dissidència pacífica però exigent en el dret a decidir.

Podem Catalunya reitera el seu compromís amb la societat catalana i denuncia, una vegada més, la NO política de tots els immobilismes i autoritarismes que s'oposen a les legítimes reivindicacions socials, culturals i polítiques de la ciutadania de Catalunya.

e-max.it: your social media marketing partner

ImprimeixCorreu-e