Podem CAT. - Una eina al servei de la ciutadania

Podem rebutgem l'obertura de la facultat privada de medicina de Vic

Recordem que Podem no té cap portaveu al municipi

 

Des de Podem Catalunya, volem mostrar el nostre rebuig a l'obertura de la facultat privada de medicina de Vic. La lluita pels serveis públics ha estat un eix central de les conquestes socials en la Catalunya de les últimes dècades. El model d’universitat pública català ha significat un dels valors de Catalunya i defensar-lo i ampliar-lo és un dels reptes que hauríem d’afrontar com a societat. La via de la privatització de la universitat no només camina en sentit contrari a reforçar aquest sistema públic sinó que assenta un sistema de segregació per qüestió de classe en l’accés a la universitat.
Tothom, independentment dels seus recursos que disposi, ha de poder accedir a la universitat. La resposta a aquesta demanda és la universitat pública i no la privada, per això, des de Podem Catalunya ens oposem a la obertura d’aquesta facultat i remetem a les diferents administracions a impulsar la universitat pública enfront de la privada.
Podem Catalunya vol recordar al comunicat emès el dia 24 de novembre de 2016 on deixa constància que no hem tingut mai cap vincle organitzatiu i polític amb la candidatura Vic per Tots. Per últim, volem recordar que, a dia d’avui, Podem Catalunya (ni En Comú Podem) té cap portaveu a la ciutat de Vic.

Podem Catalunya

31-5-2017

e-max.it: your social media marketing partner

ImprimeixCorreu-e