Podem CAT. - Una eina al servei de la ciutadania

Les privatitzacions, les externalitzacions, la pèrdua de drets laborals i el descens de la qualitat i seguretat dels serveis públics com la sanitat o la gestió dels aeroports són una clara evidència de la creixent explotació i precarització de les relacions laborals. Les vagues i mobilitzacions d’aquest estiu ho acrediten.

ImprimeixCorreu-e

Arran de les desafortunades declaracions de diversos membres vinculats a la direcció de Podemos Estatal, posant en qüestió les decisions preses per part de Podem Catalunya, manifestem que:

ImprimeixCorreu-e

Podem Catalunya condemna la causa general que s'ha obert contra la ciutadania partidària de celebrar un referèndum a Catalunya, i que ahir va arribar fins a Joan Ignasi Elena, coordinador del Pacte Nacional pel Referèndum, del qual Podem Catalunya en forma part.

ImprimeixCorreu-e

Aquesta tarda els diputats de Podem Catalunya, membres del Grup CSQP, hem votat en contra de la reforma del reglament del Parlament de Catalunya. Aquesta reforma del reglament proposada pel Govern de la Generalitat té per objecte –segons ha explicat el mateix Govern- fer possible l’aprovació d’una “Llei de Referèndum” que permeti donar cobertura a l’anunci de convocatòria de l’1 d’octubre.

ImprimeixCorreu-e

Aquest setembre, l’alcaldia de Sant Esteve Sesrovires (Barcelona) passarà previsiblement a mans del Partit dels Socialistes, enmig d’una boira de presumpta corrupció pels cobraments polítics irregulars que el Partit dels Socialistes del municipi va instaurar durant 4 anys i que l’Associació Catalana de Municipis titlla obertament d’il·legals.

ImprimeixCorreu-e

Els diputats de Podem al Parlament de Catalunya Albano Dante Fachin i Àngels Martínez Castells, juntament amb el responsable de sanitat del Consell Ciutadà Podem Catalunya, Paulino Gracia, s’han reunit avui a la cambra amb representants de la Plataforma d’Afectats per la Hepatitis C de Catalunya (PLAFHC) per escoltar les seves reivindicacions i per portar la lluita contra la malaltia a les institucions.

ImprimeixCorreu-e