Logo Loading

Blog

Definides les candidatures de Podem per a les eleccions municipals de 2023

Definides les candidatures de Podem per a les eleccions municipals de 2023

Ja estan disponibles els resultats del procés de primàries que s’ha realitzat a una setantena de municipis de Catalunya

Una setantena de localitats catalanes compten des d’avui amb les candidates i candidats per a les eleccions municipals de 2023, una vegada s’han fet públics els resultats de les primàries realitzades arreu del territori català.

La Coordinadora Autonòmica de Podem Catalunya Conchi Abellán ha destacat la feina realitzada per l’organització del procés de primàries municipals i l’ha valorat positivament: “S’ha tornat a demostrar que Podem Catalunya està molt viu. Juntes tindrem representació i governarem els municipis per avançar i ser motor del canvi des de les institucions locals. Seguir guanyant els municipis per continuar transformant el país”.

El llistat complet dels resultats del procés de primàries dels diferents municipis es pot consultar aquí:

Resultats primàries municipals Barcelona

Resultats primàries municipals Tarragona

Resultats primàries municipals Girona

Resultats primàries municipals Lleida