Logo Loading

Blog

Podem Catalunya inicia les votacions per escollir les candidatures per a les properes eleccions municipals

Podem Catalunya inicia les votacions per escollir les candidatures per a les properes eleccions municipals

El procés de votació estarà obert fins al 3 de novembre i els resultats de la setantena de municipis estaran disponibles el dia 4

Podem Catalunya ha començat aquest divendres 28 d’octubre el seu procés de votacions per escollir les candidatures que representaran al partit morat a les eleccions municipals del mes de maig. Les votacions per escollir els i les representants d’una setantena de municipis de les quatre províncies catalanes es duran a terme de manera telemàtica i presencial, en funció de la localitat.

El procés de primàries va començar el passat 10 d’octubre amb la presentació de les diferents candidatures i finalitzarà amb la publicació de les llistes definitives el pròxim 4 de novembre. Les votacions, en què podran participar tots i totes les persones inscrites i verificades del partit, es duran a terme entre el 28 d’octubre i el 3 de novembre.

La coordinadora autonòmica de Podem Catalunya, Conchi Abellán, ha animat a la militància a participar en un procés que “garantirà que Podem continuï sent un motor de transformació des de les institucions locals”. En aquest sentit, Abellán ha destacat que l’aspiració del partit és “tenir representació, governar i ser decisius a tots els municipis en què ens presentem per poder millorar la vida dels veïns i veïnes des dels municipis”. I és que per a la coordinadora, al món local “és on es fa la política més propera i la que posa solució als problemes del dia a dia”.

VOTA AQUÍ

Pots consultar les candidatures aquí

Es pot consultar el calendari, el reglament i el protocol del procés al següent aquí.