Logo Loading

Blog

Lucas Ferro: “ERC ha de triar entre apostar per noves majories o per un Govern incapaç de donar resposta a la crisi”

Lucas Ferro: “ERC ha de triar entre apostar per noves majories o per un Govern incapaç de donar resposta a la crisi”

El portaveu de Podem Catalunya reclama un pla de xoc per Catalunya i exigeix valentia a Aragonès per fugir de la propaganda i construir una majoria progressista que doni resposta a la situació social, política i econòmica que viu el país

Ferro: “El fum d’aquests dies escamparà i el que quedarà és un Govern de 33 diputats, un President sense aposta de país i un país sense resposta davant la crisi”

El portaveu de Podem Catalunya, Lucas Ferro, ha indicat que “el Govern d’ERC amb Junts no era més que la pròrroga d’un fracàs anunciat” i que ara els republicans “han renunciat a liderar Catalunya i han situat el país en una situació de bloqueig permanent”. El diputat considera que enmig de la pitjor crisi dels últims anys, “el Govern continua bloquejat i instaurat en la propaganda”, però ha avisat que “el fum d’aquests dies escamparà i el que quedarà és un Govern de 33 diputats, un President sense aposta de país i un país sense resposta davant la crisi”.

Ferro ha afirmat: “ERC de triar entre liderar Catalunya o abandonar-la davant la pitjor crisi dels darrers anys; o aposta per noves majories o per un Govern atrinxerat en la propaganda incapaç de donar respostes pel país”. El portaveu ha avisat que “les majories no són un eslògan publicitari, són un projecte polític que exigeix valentia i lideratge”. Per això, ha instat Aragonès a “construir una majoria alternativa progressista que doni la cara davant del país” i a liderar Catalunya “no només per un necessari acord de Pressupostos, sinó per una aposta per la legislatura”. En aquest sentit, el portaveu ha recordat que el Govern de l’Estat ha anunciat un pla de xoc amb una mobilització extraordinària de 3000 milions d’euros i ha demanat el Govern “que desbloquegi una Catalunya que mereix un pla de xoc i un Govern que lideri el país”.

Primàries de Podem Catalunya per a les eleccions municipals

El portaveu de Podem Catalunya també ha anunciat que el partit ha iniciat el seu procés de primàries per a les eleccions municipals. Un procés que finalitzarà el 4 de novembre, “quan sabrem quins seran els companys i companyes que representaran a Podem a les candidatures d’En Comú Podem a les eleccions municipals de 2023”.