Logo Loading

Blog

1 d’octubre: Trobada de la militància de Podem Catalunya

1 d’octubre: Trobada de la militància de Podem Catalunya

El començament del curs polític ja està aquí un any més i des de Podem Catalunya us volem convidar a iniciar-lo amb una jornada de debat i germanor on puguem escoltar-nos i agafar embranzida de cara a les pròximes eleccions municipals de 2023.

El dia 1 d’octubre, al centre cívic del Bon Pastor (Plaça Robert Gerhard, s/n, Barcelona) podrem gaudir d’una jornada amb referents del nostre espai com Rafa Mayoral, Sergio García Torres, Isa Serra, Ismael Cortés o la coordinadora de Podem Catalunya, Conchi Abellán. Abordarem temes d’actualitat com la nova Llei de Benestar animal, els avenços en matèria de feminisme i la transformació de les nostres ciutats en clau de transició ecològica, entre altres temes que pensem que seran importants en l’agenda política.

Us volem convidar a participar, podrem dinar plegats i plegades i acabar la jornada amb la música del DJ Roberto, perquè la revolució es fa ballant!

Animeu-vos només cal que us inscriviu en aquest enllaç

Us esperem a tots i totes, juntes som més fortes i ningú pot quedar sense dir la seva!!

Programa de la Trobada: