Logo Loading

Blog

Conchi Abellán: “La Llei Trans ens permet posar llum i avançar cap a una societat més fraterna i igualitària”

Conchi Abellán: “La Llei Trans ens permet posar llum i avançar cap a una societat més fraterna i igualitària”

La coordinadora de Podem Catalunya lloa a l’obertura del Consell Ciutadà la valentia de la nova normativa del Ministeri d’Igualtat, que ens converteix en “un país més lliure, davant una onada reaccionària que vol fer-nos retrocedir i sumir-nos en la foscor”.

Abellán s’ha referit a les conseqüències socials i econòmiques derivades de la guerra a Ucraïna i ha afirmat que “des d’Unidas Podemos es farà tot el possible per donar certeses a una ciutadania que les necessita més que mai”. En aquest sentit, ha indicat que “la reducció dels preus del transport públic o la transformació de l’ingrés mínim vital en una veritable renta bàsica són dues grans mesures que poden millorar la vida de moltes famílies”.

“Estem convençudes que un altre país és possible, continuarem treballant per convèncer al soci de coalició per implementar mesures ambicioses que protegeixin a la gent davant els qui fan del seu benefici desmesurat i de l’especulació la seva forma de vida”, ha expressat la coordinadora autonòmica.