Logo Loading

Blog

El tinent d’alcalde d’Alcorcón, Jesús Santos, intercanvia experiències i estratègies de gestió pública amb empreses municipals de Barberà

El tinent d’alcalde d’Alcorcón, Jesús Santos, intercanvia experiències i estratègies de gestió pública amb empreses municipals de Barberà

El diputat de la Comunitat de Madrid es reuneix al municipi vallesà, juntament amb Conchi Abellán i l’alcaldable d’En Comú Podem, David Clarà, amb representants de l’empresa pública de l’aigua. També han visitat el servei de recollida de residus, a càrrec de Foment, i han mantingut una reunió amb representants sindicals d’aquesta l’empresa

Jesús Santos, tinent d’alcalde d’Alcorcón i diputat a l’Assemblea de Madrid ha visitat aquest dilluns el municipi vallesà de Barberà juntament amb la coordinadora de Podem Catalunya, Conchi Abellán, i el candidat a l’alcaldia del municipi per En Comú Podem, David Clarà. Després de reunir-se al matí amb diferents AAVV de la ciutat per escoltar les seves demandes i reivindicacions, la delegació ha visitat la seu de SABEMSA, l’empresa pública de gestió de l’aigua, l’enllumenat i el clavegueram. A la reunió han pogut intercanviar experiències, estratègies i polítiques públiques per millorar la vida de la gent.

Santos, Abellán i Clarà també han visitat l’empresa de recollida de residus i neteja viària de Barberà, empresa a càrrec de FCC (Foment de Construcció i Contractes), per conèixer de primera mà les dinàmiques de treball i comparar models de gestió. A la tarda, la delegació s’ha reunit a l’Ajuntament de Barberà amb representant sindicals, en la qual han pogut escoltar les reivindicacions, queixes i situacions amb què conviuen els treballadors i treballadores de l’empresa.

A la tarda, David Clarà ha estat presentat com a candidat de Barberà En Comú Podem a l’acte ‘A Barberà sumem‘ en què ha participat també Jesús Santos, Conchi Abellán, el president del grup confederal al Congrés Jaume Asens i l’exalcaldessa de Sant Feliu de Llobregat Lídia Muñoz.