Logo Loading

Blog

Conchi Abellán: “El topall al preu del gas és positiu i permetrà reduir els preus de l’energia, però s’hauria d’anar més enllà i acabar amb els beneficis caiguts del cel”

Conchi Abellán: “El topall al preu del gas és positiu i permetrà reduir els preus de l’energia, però s’hauria d’anar més enllà i acabar amb els beneficis caiguts del cel”

La coordinadora de Podem Catalunya afirma a l’obertura del Consell Ciutadà que la mesura hauria de ser “indefinida i no temporal” i reclama vigilar unes grans elèctriques que continuen “fent l’agost a costa d’un servei essencial per a la ciutadania”.

Abellán també s’ha referit a la situació dels joves, tractada al darrer Ple del Parlament: “Per capgirar la crisi de legitimitat i l’escepticisme, hem de ser capaços de transformar les seves legítimes demandes en polítiques públiques, assegurant que se’ls hi garantirà un futur en què puguin desenvolupar-se i construir els seus projectes vitals”

Sobre els casos d’espionatge amb PegasusAbellán ha indicat “tot apunta a les clavegueres de l’Estat” i que reflecteixen “l’escassa qualitat de la democràcia espanyola i l’existència de persecució d’idees”. En aquest sentit, la coordinadora ha posat en dubte que aquestes pràctiques il·legítimes es duguin a terme “amb els grups d’ultradreta que defensen idees feixistes i violentes”. Per això, Abellán ha cridat a defensar els valors democràtics i a construir una “nova arquitectura institucional” que trenqui amb passat franquista.