Logo Loading

Blog

Participa a la Festa de la Primavera de Podemos!

Participa a la Festa de la Primavera de Podemos!

Podemos presenta la primera edició de la Festa de la Primavera, que tindrà lloc el 21 i el 22 de maig als jardins dels Vivers de la ciutat de València.

La Festa de la Primavera és un esdeveniment anual polític, cultural, lúdic i popular per als que compartim un horitzó comú de transformació democràtica, republicana i feminista a Espanya. Perquè si no podem ballar, riure, compartir, debatre i reflexionar, no podrem construir un país millor!

Durant aquest cap de setmana compartirem espai polític i lúdic amb gent arribada de tot arreu a tallers, xerrades, espais de debat, activitats infantils i culturals, concerts, accions solidàries, reivindicacions, assemblees, esdeveniments internacionals, presentacions de llibres i molt més. El cap de setmana del 21 i 22 de maig, a la ciutat de València, deixem enrere la mascareta i celebrarem la Festa de la Primavera!

Entrades i autobusos

Estem organitzant autobusos perquè no t’hagis de preocupar per res. Omple el aquest formulari perquè puguem saber quin dia comptem amb tu.

A la pàgina web de la Fiesta de la Primavera podràs consultar les activitats i actes confirmats, així com els i les artistes i les persones convidades que hi participaran.

Ah, no et quedis sense la teva entrada. Aconsegueix-la aquí!

Proposta d’allotjament

Us deixem també una proposta econòmica d’allotjament per a la FESTA!

🏨 Hotel AZZ València Táctica

📍 Carrer Botiguers, 1. (PATERNA – València)

📞 96 134 54 00

📥recepcion.tactica@azzhoteles.com

🌐 www.azzhoteles.com

🏠 Habitació individual  60€

🏠🏠 Habitació Doble  70€

‼️ Aquest allotjament es troba a uns 45 minuts en transport públic de la Festa.

🚃 Agafa el Metro ‘Paterna’

🚃 Arriba fins la parada de Metro ‘Alameda’

La Festa de la Primavera també és per als més petits

🎡 També tindrem un espai amb activitats infantils perquè els més petits poden gaudir de la Festa de manera segura i divertida.

Horari espai infantil:

⦁ Dissabte 21: de 10-14 h. i de 15-19 h.

⦁ Diumenge 22: de 10-15 h.

Hi hauran dos grups:

⦁ Grup A: 3 a 7 anys.

⦁ Grup B: 8 a 12 anys.

🔴 Recorda que els i les menors de 12 anys tenen l’entrada GRATUÏTA, però que s’hauran d’obtenir des de la web d’entrades.

‼️ També és important signar l’autorització perquè es puguin quedar amb nosaltres a l’espai infantil. Pots fer-ho directament a la Festa, però també et pots avançar i fer-ho JA, en aquest enllaç.

I si encara no ets militant, uneix-te al nostre equip de companyes i companys al teu municipi. Pots fer-ho aquí .

Sí que es pot!

Podem Catalunya