Logo Loading

Blog

8 años de ilusión, 8 años de cambio.

8 años de ilusión, 8 años de cambio.

Vam néixer a l’escalf del 15M, quan aquells als qui dèiem que marxessin ens van proposar que creéssim un partit polític. I això vam fer, il·luminant en PODEMOS un projecte d’esperança per a la ciutadania d’aquest país.

Des de llavors moltes coses hem canviat: de les eleccions europees al primer govern de coalició d’aquesta segona etapa democràtica, demostrant que hi ha una altra manera de fer política al servei de la gent i demostrant que entre tots els polítics no som tots iguals.

Ens vam comprometre a posar a la gent al centre i a abordar els reptes d’aquest país amb determinació. I això hem fet des dels ajuntaments, els parlaments autonòmics i des del govern central. Mai més una política al servei dels poderosos.

La Llei de Només sí és sí, la Llei Contra el canvi climàtic, els ERTO, la Llei d’Habitatge o la pujada del SMI són només algunes mostres del que hem estat capaces fins al moment, però, alhora, un aperitiu de tot allò que està per venir.

Volem felicitar-vos per aquests 8 anys que no haguessin estat possibles sense la vostra força, sense el vostre alè per seguir malgrat les diferents traves i paranys que hem patit. Sabíem que no seria fàcil, però saber que vosaltres i vosaltres continueu empenyent perquè aquest projecte bell segueixi endavant ens ajuda a redoblar l’esforç per continuar canviant les coses.

Queda molt per fer, molts reptes encara per abordar, però avui és un moment per parar-nos a pensar en tot allò que hem fet i somriure. Perquè si en vuit anys hem pogut arribar tan lluny segur que en els pròxims anys vindran molts més moments de felicitat.

Per vosaltres i vosaltres, per totes aquelles persones que es van sentir desemparades i a les quals els hi vam donar esperança, per la força que demostreu cada dia, gràcies. Si continuem en la lluita estem segurs que arribarem més lluny que mai i, malgrat aquells que en el 15M deien que res es podia canviar, hem demostrat que sí que es pot!

Salutacions fraternals.

Aún nos queda mucho por hacer – #8yVamosAPorMás