Logo Loading

Blog

Escollits sis membres de Podem per al Consell Ciutadà de Podemos

Escollits sis membres de Podem per al Consell Ciutadà de Podemos

Conchi Abellán, Jéssica Albiach, Ismael Cortés, Jaume Asens, Vicenç Navarro i Jaume Durall repeteixen a l’òrgan després d’haber estat designades per la militància a la IV Assemblea Ciutadana de Podemos dins la llista de la nova secretària General, Ione Belarra.

Podemos té des del passat diumenge 13 de juny nova secretària general i nou Consell Ciutadà Estatal. La candidatura ‘Crecer’, encapçalada per Ione Belarra, va guanyar amb un 88’7% dels vots i la ministra ser escollida com a màxima dirigent de la formació morada a la IV Assemblea de Podemos, en què han participat més de 53.000 persones.

A la nova direcció estatal del partit hi haurà sis membres de Podem Catalunya. Es tracta de la coordinadora autonòmica del partit, Conchi Abellán; la presidenta del grup parlamentari al Parlament de Catalunya, Jéssica Albiach; el president del grup confederal d’Unidas Podemos al Congrés, Jaume Asens; el diputat per Tarragona Ismael Cortés; el professor Vicenç Navarro i el regidor de l’Ametlla del Vallès, Jaume Durall.

La IV Assemblea Ciutadana de Podemos, celebrada a Alcorcón, ha servit per demostrar que el projecte nascut a les places fa set anys continua sent vital a la política espanyola, I també ha deixat clar que és capaç d’il·lusionar a una militància que ha registrat una participació molt similar a la III Assemblea, celebrada l’any passat.