Logo Loading

Blog

Conchi Abellán: “Pablo Iglesias ens ha indicat el camí a seguir i continuarem consolidant l’organització i reforçant la nostra militància”

Conchi Abellán: “Pablo Iglesias ens ha indicat el camí a seguir i continuarem consolidant l’organització i reforçant la nostra militància”

Ismael Cortés: “Som fills del 15M i víctimes de 40 anys de repressió franquista, no renunciarem a governar per posar les institucions al servei del poble”

La coordinadora autonòmica de Podem Catalunya, Conchi Abellán, i el diputat d’Unidas Podemos – En Comú Podem, Ismael Cortés, han participat a Tarragona a l’acte ‘Reptes d’un nou cicle polític’, en què han fet balanç de la situació present i futura de Podemos

La militància tarragonina ha omplert la sala de l’acte, celebrat a la Cooperativa Obrera de Tarragona, exhaurint pràcticament l’aforament permès a causa de la situació sanitària. La coordinadora de Podem Catalunya, Conchi Abellán, ha lloat la figura de Pablo Iglesias: “Ens ha mostrat el camí a seguir”. Abellán ha assenyalat que “Podemos segueix i té molt futur, perquè som cadascú de nosaltres, en cada racó de cada municipi”. La també responsable de Moviment obrer de Podemos ha avisat que “tot i que els poders econòmics i mediàtics continuaran treballant perquè Podemos desaparegui, no ho permetrem ni des de Catalunya ni des de cap punt del país”. En aquest sentit, Abellán ha refermat la voluntat de “continuar creant organització i reforçant la militància” per tal de consolidar el partit a escala local i nacional.

Per la seva banda, el diputat d’Unidas Podemos – En Comú Podem, Ismael Cortés, ha anunciat que el partit “continuarà sense renunciar a governar en les institucions per posar-les al servei del poble”. Cortés ha apel·lat a la militància tarragonina a tenir sempre present “qui som i d’on venim”, perquè segons el diputat: “Venim del 15M, però també de ser víctimes de la repressió de 40 anys de dictadura franquista”.