Logo Loading

Blog

Podem reprèn el seu procés de primàries al Parlament de Catalunya

Podem reprèn el seu procés de primàries al Parlament de Catalunya

Les primàries, aturades el passat 13 de març a causa de la crisi de la COVID–19, continuaran amb les votacions telemàtiques del 15 al 21 de maig i la publicació de resultats el dia 23 d’aquest mes

El procés es realitzarà en paral·lel amb la Tercera Assemblea de Podemos

Podem Catalunya ha reactivat el seu procés de primàries per a les eleccions al Parlament, aturat des del passat 13 de març a causa de la crisi de la COVID–19. El partit és plenament conscient que els efectes de la pandèmia encara no han finalitzat i que aquesta crisi comportarà grans conseqüències econòmiques i socials. Per això, Podem considera que per assumir el repte d’ajudar a reconstruir Catalunya en les millors condicions necessita una organització renovada i consolidada.

Les primàries es duran a terme en paral·lel amb la Tercera Assemblea Estatal de Podemos amb el procés de votacions telemàtiques des del dia 15 fins el 21 de maig. El dia 22 es realitzarà el recompte i procediment antifrau, mentre que els resultats definitius es publicaran el dia 23. El tancament del cens està fixat finalment el 2 de maig, i no l’1 de març, com es va assenyalar al començament del procés abans de l’aturada.

CALENDARI DE PRIMÀRIES AL PARLAMENT

11 i 12 de maig – Modificacions i esmenes a les candidatures.

15 al 21 de maig – Votacions telemàtiques.

22 de maig – Recompte i procediment antifrau.

23 maig – Publicació de resultats.