Logo Loading

Blog

Yolanda López reitera des de Montcada i Reixac el compromís de Podem de “treballar incansablement” pel soterrament de les vies de tren

La diputada visita la població, que acumula 172 víctimes mortals, dóna ple suport a les mobilitzacions de la ciutadania i insta a l’Estat i la Generalitat a posar en marxa ja el projecte de soterrament


La diputada de Catalunya en Comú Podem al Parlament i membre de Podem Catalunya, Yolanda López, ha visitat avui la població de Montcada i Reixac en el marc de la jornada de treball pel soterrament de les vies de tren a aquesta població, que acumula 172 víctimes mortals. “Treballarem incansablement perquè es respectin els terminis i els acords adquirits amb el municipi”, ha dit la diputada.

“Des del nostre grup parlamentari, juntament amb el consistori i la plataforma pel Soterrament estem absolutament compromesos”, ha continua López, que juntament amb altres diputats al Parlament com David Cid o al Congrés com Fèlix Alonso ha conegut els detalls del projecte tècnic del soterrament de la R2 a la població.

La diputada ha assegurat que aquest projecte “és una actuació d’urgència per al municipi i la seva gent”. López ha definit com a “lluita incansable” el treball de les plataformes i la ciutadania “que s’ha manifestat i actuat durant anys perquè les administracions no s’oblidessin de la problemàtica”.