Logo Loading

Blog

Xavier Domènech obre la nova etapa de Podem “per estendre la taca morada per tot Catalunya”

El partit lila celebra la primera reunió del Consell Ciutadà Català després de les primàries on el nou Secretari General designa el Consell de Coordinació que conduirà el dia a dia de l’organització
Podem Catalunya ha obert avui la seva nova etapa després de les primàries en què Xavier Domènech va ser escollit Secretari General amb el 72% dels suports, celebrant la primera reunió del nou Consell Ciutadà de Catalunya. “Avui s’inicia una nova etapa per Podem Catalunya, que ha de transcendir l’etapa anterior en el seu desenvolupament polític en els cercles, i convertint Podem en una força que estengui la taca morada per tot Catalunya”, ha declarat Domènech abans de l’inici de la reunió.

Una potencialitat que Podem ha de treballar, segons Domènech, per fer de l’organització una eina “més forta” en la “capacitat del canvi polític”. Per aconseguir-ho, Domènech també ha afirmat que Podem ha de ser “una força exterioritzada”, oberta a la ciutadania.
Elecció del Consell de Coordinació
Un dels punts de l’ordre del dia de la reunió del Consell Ciutadà ha estat l’elecció del Consell de Coordinació de l’organització, l’òrgan executiu que gestiona el dia a dia de l’organització. A continuació us fem arribar la llista de les secretaries de l’executiva i les persones responsables de cadascuna de les secretaries i àrees:
– Secretaria de Moviment Popular i Portaveu: Conchi Abellán
– Secretaria d’Organització i Municipalisme: Jaume Durall
– Secretaria de Feminismes i LGTBI: Mar Garcia Puig
– Secretaria d’Acció Institucional i Discurs: Lucas Ferro
– Secretaria de Formació i Educació: Rosa Cañadell
– Secretaria d’Economia i Treball: Sergi Cutillas
– Àrea de Societat Civil: Maria Pozuelo
– Secretaria de Participació i Logística: Miquel Benítez
– Àrea de Transparència: Irene Blanco
– Secretaria de Finances: Juanjo Cáceres
– Secretaria de Comunicació: Carlos Tavera
– Àrea de Secretaria: Cristina Hernández Morales