Logo Loading

Blog

Set candidats passen el tall dels avals personals i podran competir per la Secretaria General

Jaume Durall encapçala el nombre d’avals, amb 517, en un procés en el qual han participat un total de 929 inscrits i inscrites de l’organització


Un total de 7 candidats i candidates competiran per la Secretaria General de Podem Catalunya, després que hagin superat el procés de recollida d’avals, condició necessària per passar de precandidatures a candidatures. Quatre homes i tres dones han passat el sistema d’avals que consistia en 150 avals personals, que es podien recollir de manera telemàtica. La participació total en el procés d’avals personals ha estat de 929 persones, que podien avalar tantes precandidatures com desitgessin.

Jaume Durall ha estat el candidat que més avals individuals ha recollit, amb un total de 517. La segona candidata amb més suports ha estat Noelia Bail, que ha aconseguit 356. En tercer lloc Isabel Belmonte, amb 274 avals. Rafael Garcia amb 200, Maria José Asensio amb 182, Mario Martínez amb 167 i Francisco José Herrador amb 164 tanquen la llista dels candidats que han superat els suports necessaris i que, per tant, podran optar a la Secretaria General.

5 candidats han quedat per sota del llindar necessari: José Manuel Cruz (145), Raul Mantilla (144), Ana Pereira (129), Ernest Sagrera (123) i Jordi Rojo (105).

Avui, dilluns 17 de setembre, comença el procés de recollida d’avals d’algun dels òrgans col·legiats de Podem Catalunya. Tal i com marca el reglament de l’actual Assemblea Ciutadana Extraordinària, els candidats han de superar un doble sistema d’avals: el 150 avals personals més els col·legiats, que poden ser de qualsevol d’aquests organismes del partit:

  • El Consell Ciutadà Autonòmic, el Consell de Coordinació Autonòmic o el Secretari General Autonòmic sortint.
  • Almenys tres òrgans municipals de la Comunitat Autònoma (Secretaria General Municipal, Consell Ciutadà Municipal o Plenari) d’almenys tres municipis diferents.
  • Almenys tres Cercles actius de PODEM, siguin aquests territorials o sectorials, d’àmbit d’activitat dins de Catalunya, d’almenys tres municipis o nivells territorials diferents.

Aquest procés de recollida d’avals col·legiats s’allargarà fins demà 18 de setembre.

Deixa un comentari