Logo Loading

Blog

Noelia Bail: “Tendim la mà a totes les sensibilitats de Podem per treballar rumb a les eleccions municipals 2019”

La nova Secretària General assegura que la participació rècord demostra que l’organització “està molt viva, encara que alguns insisteixen en dir el contrari”, i destaca que més dels 50% dels vots han estat a dones


“El més important, més enllà de les dades dels resultats, és tendir la mà a totes les sensibilitats i veus de Podem per treballar de forma conjunta rumb a les municipals del 2019”. Amb aquest objectiu s’ha presentat avui la nova Secretària General de Podem Catalunya, Noelia Bail, en una roda de premsa celebrada a la seu del partit. Bail, que va guanyar les primàries amb 2.305 vots i el 32,04% del total dels sufragis, ha assegurat que la seva meta “és tenyir de morat Podem Catalunya, guanyar les municipals i fer de Podem l’actor principal de les properes eleccions locals”.

La nova líder de Podem ha lloat la participació rècord en aquest procés de primàries, destacant que la xifra de 7.422 vots “demostra que l’organització està molt viva, encara que alguns insisteixin en dir el contrari”. Bail també ha apuntat una dada que, segons ella, és un motiu “d’orgull”: més del 50% dels vots han anat dirigits a les dues candidates que es presentaven a les primàries: la pròpia Bail i Isabel Belmonte, tercera a les primàries amb 1.460 suports.

Bail ha estat acompanyada a la roda de premsa per Jaume Durall, el segon candidat amb més sufragis i que va quedar 19 vots per sota de la nova Secretària General. Durall ha desvelat que ha estat Bail qui li ha demanat participar de la conferència de premsa, ha felicitat la guanyadora i ha declarat que es posa “a disposició del partit per treballar en un sol objectiu: les eleccions municipals de l’any vinent”.