Logo Loading

Blog

Noelia Bail escull nova direcció de Podem Catalunya amb una executiva plural “que respongui al repte de les municipals”

El partit lila celebra la primera reunió del Consell Ciutadà Català després de les primàries on la nova Secretària General designa el Consell de Coordinació que conduirà el dia a dia de l’organització


Podem Catalunya ha obert avui la seva nova etapa després de les primàries en què Noelia Bail va ser escollida Secretària General, celebrant la primera reunió del nou Consell Ciutadà de Catalunya. ”Ens juguem quelcom molt important: la implantació d’un partit en aquest país, Catalunya, ens juguem les municipals, guanyar o no les municipals a Barcelona”, va afirmar Bail en la seva intervenció inicial.

“La meva idea és la de remar tots i totes junts”, va dir la líder del partit morat, que va desitjar que “les lluites internes s’acabin”. “Hem de decidir si volem treballar per prendre la davantera a altres partits que ja ens han avançat a nivell català, o continuem amb les mateixes dinàmiques que no ajuden al partit”, va assegurar Bail.

“Podem es mereix una direcció que miri més enllà de quotes i que pensi en allò que la gent que ens dóna suport espera de nosaltres”, ha sentenciat.

Elecció del Consell de Coordinació

Un dels punts de l’ordre del dia de la reunió del Consell Ciutadà ha estat l’elecció del Consell de Coordinació de l’organització, l’òrgan executiu que gestiona el dia a dia de l’organització. A continuació us fem arribar la llista de les secretaries de l’executiva i les persones responsables de cadascuna de les secretaries i àrees:

Secretaria General – Noelia Bail

Secretaria d’Acció Política y Estratègica – Jaume Durall

Secretaria de Municipalisme – David Clarà

Secretaria de Organització – David Martínez

Secretaria de Coordinació interna, Finances y RRHH – Juanjo Cáceres

Àrea de Difusió comunicativa y Xarxes – Álex Guerrero

Àrea de Coordinació Executiva – Javier López

Secretaria de Feminismes y LGTBI – Inma Ramón

Secretaria de Sociedad Civil y Moviment Popular – Conchi Abellán

Secretaria d’Acció Institucional – Sandra Daza

Secretaria de Treball i Precarietat – Toni Pérez

Àrea de Mediació, Acció legal y Reglamentació – Anna Oller

Secretaria de Formació y Educació – Rosa Cañadell

Àrea de Transparència – Irene Blanco

Portaveus – David Clarà i Conchi Abellán

Enllaços institucionals – Yolanda López i Alicia Ramos