Logo Loading

Blog

Les primàries de Podem assoleixen un nou rècord de participació amb 7.422 vots

L’organització considera que l’alt nombre de vots demostra de forma clara la potencialitat de l’eina política que és Podem Catalunya, així com la implicació de la seva militància


Els 4 dies de votacions entre els inscrits i les inscrites de Podem Catalunya per escollir nou Secretari o nova Secretària General de l’organització s’han saldat amb una participació rècord: 7.422 vots. Aquesta xifra suposa un nombre de vots superior a l’anterior procés de primàries en què Xavier Domènech va ser escollit. En aquella ocasió, 6.809 inscrits i inscrites van votar, una xifra que va superar els processos en què Gemma Ubasart (6.511) i Albano Dante Fachin (6.297) van ser triats.

Aquest matí s’ha realitzat l’obligatori procés d’antifrau per auditar la votació, sense que es trobessin incidències.

Podem Catalunya valora de forma extraordinàriament positiva aquesta dada i agraeix la participació de totes les persones que han votat des del 20 fins el 23 de setembre. L’organització considera que donat el caràcter extraordinari d’aquesta Assemblea Ciutadana i el calendari ajustat que es va aprovar per fer tornar a la normalitat interna a Podem, la participació rècord suposa un exemple clar de la potencialitat de l’eina política que és Podem Catalunya, així com la implicació de la seva militància en enfortir l’organització per esdevenir un actor principal de la política catalana.