Logo Loading

Blog

Albiach insta Torra a abandonar “terminis i calendaris impossibles” i treballar en un “pacte de claredat” sobre el referèndum

La presidenta de Catalunya en Comú Podem assenyala que “l’ultimàtum” a Sánchez és “una improvisació més” i reclama al Govern que es posi a treballar “pel bé comú del poble de Catalunya”


La presidenta del grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem (CatECP), Jéssica Albiach, ha instat avui el president de la Generalitat, Quim Torra, a abandonar “terminis i calendaris impossibles” que generen “frustració” i a treballar en un “pacte de claredat” a Catalunya per definir com ha de ser el referèndum. En aquest sentit, Albiach ha sostingut que “l’ultimàtum” a Sánchez és “una improvisació més” i ha reclamat al Govern que es posi a treballar “pel bé comú del poble de Catalunya”.

“Ja tornem a tenir damunt la taula la nova versió del ‘tenim pressa’, que ha acabat fatal”, ha dit Albiach en la seva intervenció al Debat de Política General al Parlament. La diputada ha lamentat que el Govern es troba “perdut” i “no sap on va” i ha fet una crida a “defensar els consensos amplis davant la repressió i la retallada de drets civils i llibertats fonamentals”, per tal de construir “consensos a Catalunya” i “pactar amb l’Estat”. “Els demano honestedat, que facin el favor al país de dir en públic el que diuen en privat”, ha afirmat.